Cautare

61300 de rezultate pentru "crima din baneasa" (4.57 secunde)
Filmul Grimsby va avea avanpremiera marti, 1 martie, la ora 19.30, la Cinema Grand & More din Baneasa Shopping City. ... OOdata ce intru in pielea unui personaj, pot folosi o sumedenie de butoane pentru a o scoate la iveala pe prostanaca din mine.
Artistul Florin Chilian a participat recent la evenimentul organizat de Adina Buzatu la magazinul ei din Baneasa Shopping City.
Nu conteaza daca iti place sa risti sau preferi un look mai clasic, cert este ca din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca un accesoriu cu accente colorate snake print. Atunci cand iti alegi perechea de pantofi preferata, asigura-te ca sunt 100% din piele, pentru confort absolut.
23 de locatii din Bucuresti, 23 de artisti romani Cum ar fi daca, in drumurile voastre zilnice, ati fi intampinati de lucrari de arta la intrarile cladirilor in care aveti treaba?
In perioada 8 - 24 decembrie, Silva Group Romania, liderul pietei de arbori si arbusti ornamentali si de pomi de Craciun, deschide in Bucuresti, pentru al 5-lea an consecutiv, cea mai mare suprafata de vanzare brazi din tara, cu o acoperire totala de peste 30.000 mp de pomi naturali, ecologici.
Potrivit studiului de fezabilitate, pasarela va avea o structura metalica, balustradele vor fi din metal si sticla, iar copertina din sticla cu rezistenta mare la transmisia razelor ultraviolete.
Este alerta cu bomba la cel mai mare centru comercial din nordul Capitalei, din Baneasa.
Prefectul Danut Culetu a initiat o serie de audiente in judetul Constanta, vizate fiind localitatile-centru Baneasa, Cernavoda, Harsova, Mangalia, Medgidia si Negru- Voda.
Ambasada SUA la Bucuresti isi va muta activitatea in noul sediu din bulevardul Dr. ... Sediul, aflat pe un amplasament cu o suprafata de 4,5 hectare, este situat la nord de Baneasa mall, in apropiere de padurea Tunari. ... Sediul actual al Ambasadei SUA din strada Tudor Arghezi nr.
S-au inteles cu Antena 1, insa proiectul avea sa moara in fasa, sefii din Baneasa realizand ca nu isi permit din punct de vedere financiar aceasta investitie.
Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City; ... Cinema City din Park Lake, Constanta Maritimo, Cluj Iulius Mall, Ploiesti Shopping City.
349/2005 cu privire la reabilitarea spatiilor de depozitare deseuri din localitatile rurale, de pe raza judetului Constanta, a declarat ing. ... Nicolae Balcescu, Aliman, Rasova, Topalu, Albesti, Pestera, Deleni, Independenta, Gradina, Limanu, Crucea, Adamclisi, Ciocarlia, Cobadin, Fantanele, Mihai Viteazu, Baneasa, Silistea si Pantelimon.
Reprezentantii organizatorilor vizitei lui Gorbaciov la Bucuresti au declarat ca fostul presedinte al URSS va sosi la Bucuresti miercuri, de la Moscova, la ora 11:45, pe Aeroportul Baneasa, unde va face o scurta declaratie de presa.
Astfel, potrivit publicatiei germane, incepand din 29 martie, o companie aeriana romaneasca de tip low-cost va opera zboruri pe ruta Bucuresti - Düsseldorf si retur la preturi convenabile.
Salonul International Auto Bucuresti (SIAB) va avea loc intre 7 si 16 octombrie la Romaero Baneasa, urmand sa participe aproape 200 de expozanti, cu 40% mai multi decat la editia precedenta, din urma cu doi ani.
Ministerul Economiei si Comertului va publica, la jumatatea acestei luni, anunturile de privatizare a Romaero Baneasa si Avioane Craiova, companii din industria de aparare. Statul va vinde in intregime pachetele detinute la cele doua companii, respectiv 72,9% din titluri la Romaero si 80,9% la Avioane Craiova.
Avioanele vor pleca de pe Aeroportul Baneasa in orase ca Barcelona, Malaga, Budapesta, Bologna, Roma Ciampino, Londra Luton, Köln, Dortmund si Bruxelles. ... ßi pasagerii Tarom beneficiaza din aceasta luna de tarife reduse pentru calatoriile pe destinatiile din Romania, anunta NewsIn.
Oficialii companiei Blue Air isi mentin hotararea cu privire la anularea zborurilor in zilele de 2, 3 si 4 aprilie - cand in Capitala se desfasoara summit-ul NATO - chiar daca Aeroportul international "Aurel Vlaicu" Baneasa va fi deschis, se arata intr-un comunicat de presa.
Cele mai multe vile noi intermediate de compania noastra sunt situate in Baneasa, durata medie de realizare a unei tranzactii fiind de circa 1 lunaa€, a completat Jeni Dragomir.
Politistii de frontiera din cadrul Directiei Politiei de Frontiera Constanta au reusit in week-end-ul recent incheiat sa depisteze doua persoane care transportau 800 pachete tigari, care aveau aplicate timbru de Republica Moldova, fara a detine documente justificative asupra marfii.
google-analytics.com